Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Šest týdnů před zahájením CVVZ je kapacita zcela zaplněna

Je to opravdu tak. Celostátní velká výměna zkušeností se blíží jako rozjetý parní vlak a všem, kteří se na ni chystají, už nezbývá příliš mnoho času na rozmýšlení, který z kurzů, přednášek či…

  • Publikováno: 03. 10. 2007

Bohužel, první den měsíce října byl také poslední, kdy se bylo možno na tuto akci ještě registrovat. Ne snad kvůli nějakému rozmaru pořadatelů, ale kvůli zcela beznadějně plné kapacitě. Ano, všech 1.200 míst je již obsazeno! Již takto s dalšími zhruba 150 lektory a 150 pořadateli je původně předpokládaný počet překročen o celou stovku.
Na www.cvvz.cz byly přidány poslední 3 lokality v odkazu – VELKÁ HRA .Takže pokud se chcete stát kmotrem nebo kmotřičkou letošní CVVZetky, stačí se přihlásit a být rychlejší než ostatní!
Nakonec několik důležitých informací pro všechny přihlášené: 1) na žádost lektora Vladimíra Hory byl přesunut program HOS-01 Účetnictví, daně, financování NNO na sobotu od 10.hodin. Všichni účastníci, kteří byli na program přihlášeni, aby využili nového času. Místa jsou stále volná.
2) na žádost lektorů byly změněny časy u programů První pomoc a celoroční hry. Programy nejsou stále plně obsazené, takže snad nebude se změnou doby problém.
3) program s názvem Kreativní změna identity a neb maska 100x jinak byl na žádost lektorky 1x zrušen. Všichni, kteří byly zapsaní na nedělní dopoledne, nechť se přihlásí na jiný termín.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...