Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tělo Olomouc 2007 je v plném proudu

Přes 500 účastníků z celé republiky se sjelo ve středu do Olomouce na zcela unikátní setkání učitelů tělocviku či trenérů dětských kolektivů, které pořádá univerzita Palackého v Olomouci. Během…

  • Publikováno: 30. 08. 2007

Diváci – účastníci třídenního setkání – mohli shlédnout exhibice malých mistryň Evropy v gymnastice, držitele neoficiálního světového rekordu ve šplhu na olympijském laně či ukázky klasických tanců v podání tanečních mistrů.
Od čtvrtka do soboty bude všechny přítomné pedagogy zaměstnávat účast na mnoha připravených seminářích i praktických lekcích, které pro ně pořadatelé přichystali.
Mediálním partnerem akce je Informační centrum Borovice, která zde prezentuje své aktivity a především své partnery.
Díky některým z nich se mohou účastníci akce těšit na zajímavé ceny v tombole. Pobyt pro celý kolektiv na pět dní či několik pobytů pro čtyři osoby věnoval Hotel Černá voda, dva výukové programy jízdy na koni věnovalo Hipocentrum Koryčany, pobyt v kempu pro celý kolektiv věnoval autokemping U Věže v Hořicích a jeden výherce si odnese pobyt pro 4 osoby v pensionu Tama. Všem partnerům opravdu velmi děkujeme.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...