Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Informační systém Odboru pro mládež - IS51

Co je IS51? Informační systém Odboru pro mládež (zkráceně IS51) je nástrojem MŠMT, ve kterém bude vedena evidence projektů podle Programů státní podpory č. j.: 14 580/2006–51. V…

  • Publikováno: 12. 08. 2007

NNO v IS51 udržují aktuální identifikační údaje organizace a vkládají žádosti o dotaci. K tomu zde také naleznou aktuální dokumenty a pokyny. U podaných projektů NNO uvidí, zda jsou po formální stránce v pořádku a po rozhodnutí MŠMT o podpoře vybraných projektů se dozví, zda a v jakém rozsahu bude jejich projekt podpořen ze státního rozpočtu.
Po celou dobu platnosti programu zde budou centrálně uloženy všechny podané projekty.
MŠMT bude prostřednictvím systému provádět formální kontrolu podaných projektů a informovat o výsledku dotačního řízení u jednotlivých projektů.
Nepřihlášený uživatel může procházet dokumenty přístupné veřejnosti nebo prohlížet základní informace o realizovaných projektech a v těchto dvou položkách vyhledávat pomocí fulltextového vyhledávání. Další funkce IS51 lze využívat až po přihlášení.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...