Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Navštivte největší zrcadlový LABYRINT v Evropě

Nové zrcadlové a temné bludiště LABYRINT najdete v Nákupním městečku nedaleko iQparku v Centru Babylon. Do LABYRINTU se vchází přes turnikety do čtyř různých prostor, expozic, s různými zrcadly…

  • Publikováno: 17. 07. 2007

V první místnosti je klasické zrcadlové bludiště, největší na evropském kontinentu. V průběhu bloudění čeká návštěvníky zrcadlo s překvapením. Labyrint je osvětlován ultrafialovým světlem, které vyvolává neonový efekt.

Ve druhé místnosti najdete exponáty – optické klamy. Představí se tu hrátky se světlem a zrcadlové klamy. Je tu světelný průnik obličejů, nekonečně hluboká studna, série zrcadel tvořící nekonečnou chodbu či obří kaleidoskopy.

Ve třetí místnosti je bludiště se skly a zrcadly – Křišťálové bludiště. Z různých částí je možné dohlédnout na vchod, návštěvníka však od něho dělí řada skleněných tabulí s klikatou cestou mezi nimi.

Ve čtvrté místnosti návštěvníci bloudí v neproniknutelné tmě, aby se jen za pomocí hmatu a své intuice dostali ze zákrut labyrintu ven. Místy je čekají různá překvapení v podobě řady nepoznaných zážitků.

Využijte nabídky zvýhodněného vstupného do iQparku!

V průběhu července a srpna nabízíme ve spolupráci s Nadací Škola hrou pro dětské tábory snížené vstupné pro skupiny dětí do 15 let (min. 7 osob + 1 doprovod). Po vyplnění formuláře je celodenní vstupné jen 40,- Kč ve všední dny i ve víkendy.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...