Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prázdniny v Centru Babylon

S létem přichází liberecké Centrum Babylon s lákavým balíčkem služeb PRÁZDNINY. Balíček je určen pro děti a mládež z dětských domovů, sportovních oddílů, letních táborů a dalších organizací…

  • Publikováno: 12. 07. 2007

Je vhodný na celodenní výlet (5 – 6 hodin) do iQPARKu, AQUAPARKu a nově budovaného zrcadlového bludiště s optickými klamy – LABYRINT.
Tento balíček je možno čerpat po celou dobu letních prázdniny (1.7. – 31.8.2007, mimo sobot) a to v době od 13 do 20 hodin.
Jednotlivé součásti Centra Babylon můžete také navštívit samostatně:

AQUPARK

Relaxace, adrenalin i romantická zákoutí.

To vše v sobě skrývá AQUAPARK CENTRA BABYLON LIBEREC, největší krytý tématický vodní ráj v České republice s celoročním provozem ve stylu antických lázní. V AQUAPARKU se nemusíte jen koupat či relaxovat. Zábavu nabízí například tobogány s unikátním adrenalinovým space-bowlem, obřím trychtýřem pro odvážné. Na menší čekají skluzavky. Čas u nás strávený můžete věnovat i vířivkám, které nabízí vodní a podvodní masáže. Nechybí ani suché i parní sauny.

LUNAPARK

Rodeo na divokém býkovi, horolezecká stěna i kolotoče,
najdete v zastřešeném areálu se zábavními atrakcemi pro děti i dospělé s celoročním provozem ve stylu staročeské pouti. Dále můžete využít autodrom, houpačky, prolézačky, trampolíny, videohry či simulátory. To vše za jednu cenu.

IQPARK

Otevřete brány poznávání!

První zábavně-naučné centrum v České republice se otevřelo veřejnosti v Liberci. Návštěvníkům se představuje jedinečná expozice s více jak dvěma sty exponáty a atrakcemi na ploše necelých 1 600 metrů čtverečních.
iQpark je otevřen denně od 10:00 do 20:00 hodin.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...