Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Laureáti ceny ČRDM Přístav 2007 - Květoslav Tichavský

Zde přinášíme předposlední portrét laureáta ceny ČRDM přístav. Je jím místostarosta města Uherské Hradiště pan Květoslav Tichavský. Květoslav Tichavský se při nástupu do funkce zasloužil o…

  • Publikováno: 02. 07. 2007

Tomuto centru věnuje neustálou pozornost a podporu. Trvale a významně se podílel na podpoře místních Bambiriád, neopomenul navštívit žádný ročník. Podporuje nevládní neziskové organizace, především každoroční kampaň 30 dní pro neziskový sektor. Tato kampaň se každoročně prezentuje výstavou organizací, věnujících se volnočasovým aktivitám pro děti a mládež.

Květoslav Tichavský se každoročně účastní Kulatých stolů, které v rámci této akce probíhají a řeší problematiku pomoci města těmto organizacím. Má velký podíl na podpoře regionálního sdružení Slovácko, pod jehož křídly pracuje i místní ICM.
Je dlouholetým trenérem a předsedou lehkoatletického oddílu, zasadil se o vybudování atletického stadionu. Je trenérem a organizátorem každoročního Slováckého běhu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...