Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zveme vás na Ekofestival 2007!

Tématem Ekofestivalu, který proběhne 5. června 2007 od 10:00 do 18:30 na náměstí Míru, je Odpovědná spotřeba. Ekologické organizace a CENIA, česká informační agentura životního prostředí, jsou…

  • Publikováno: 04. 06. 2007

čisticí prostředky, pasivní domy, vytápěcí systémy aj.). Chtěli bychom společně upozornit na stále rostoucí spotřebu přírodních zdrojů a produkci odpadů, které jsou do budoucna neudržitelné.

Součástí Ekofestivalu je i několik tématických výstav na náměstí (Hypermarkety, Zeleň ve městě, Rysí hlídky) a výstava Česká krajina v prostorách městské části Praha 2, která je partnerem celé akce.

Doprovodný program na pódiu bude různorodý. DOzvíte se o ekologicky šetrných výrobcích (CENIA), reklamě (PhDr. Rynda, Univerzita Karlova). K oživení bude hrát cimbálová muzika Veronica z Moravy a africké bubny skupiny Sunu Dáre.

Samozřejmou součástí je i výborné bioobčerstvení firmy ALBIO. K férové kávě či čaji (Společnost pro Fair Trade) si můžete pochutnat na buchtičkách z Vinohradské pekárny. A chybět pravděpodobně nebudou ani česká biovína a kozí sýr!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...