Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přihlášky na Mars jen do konce května

Občanské sdružení Klub Domino, Dětská tisková agentura ve spolupráci s Českou kosmickou kanceláří, Centrem volného času Lužánky a serverem Alík organizuje již čtvrtý ročník simulovaných letů do…

  • Publikováno: 28. 05. 2007

Do posádky se mohou hlásit děti ve věku do 16 let, ale musí si pospíšit. Přihlášky do Expedice Mars 2007 přijímají organizátoři už jen do konce května.
„Týden před uzávěrkou přihlášek evidujeme téměř dvě stovky zájemců,“ říká předseda pořádající organizace Slávek Hrzal.
Přihlásit se je možné pouze přes internet na adrese expedice.kosmo.cz. Tam také zájemci najdou všechny potřebné informace. Pro přihlášení je nutné zvolit si jednu z pěti nabízených specializací (palubní inženýr, počítačový expert, palubní lékař, letec dokumentarista a letec architekt) a vyplnit vstupní test.
Ve druhém kole Expedice Mars 2007, které je plánováno do 15. července, čeká na úspěšné řešitele vstupního testu vypracování projektu ve vybrané specializaci. Projekty pak posoudí odborná komise. Ti nejlepší nakonec projdou výcvikem a bude z nich sestavena posádka, která v září podnikne simulovaný let na Mars.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...