Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Čekání na novou CVVZ se přehouplo do druhé poloviny

Je to právě půl roku, kdy byla slavnostně ukončena Celostátní velká výměna zkušeností v Ostravě. Každý účastník odsud jistě odjížděl plný nových zážiitklů, zkušeností a nápadů pro svoji činnost…

  • Publikováno: 18. 05. 2007

Ode dneška už je vše jinak. K nové CVVZ v Třešti je blíže nežli k té minulé, a proto je čas si o ní něco povědět.
Jak jistě všichni vědí, CVVZ se koná každoročně v jiném městě České republiky. V roce 2005 byl zvolen jihlavský tým, aby připravil CVVZ 2007. Pořadatelem a realizátorem se stalo občanské sdružení JEJDA… Jako místo konání CVVZ 2007, bylo vybráno město Třešť . Třešť je historicky nejmenší město, kde tato významná celostátní akce proběhne.
Zahájena bude v pátek 16.11. a k domovům se účastníci rozjedou v neděli 18.11. 2007.
CVVZ v Třešti se bude konat ve dvou školách Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Třešť, a ZŠ Josefa Hory. Pořadatelé mají v plánu tyto dvě školy propojit asi 150 m dlouhým tunelem tak, aby průchod mezi školami byl co nejpohodlnější. Školy nabízejí 60 učeben, internát se 400 lůžky, 2 jídelny s možností propojit jídelnu se sálem pro 500 lidí, 3 tělocvičny, sportovní hala atd. Škola je dobře dostupná jak z vlakového tak autobusového nádraží.
Program budou stejně jako v minulých letech zajišťovat zkušení lektoři, kteří nabídnou tradičně široké spektrum ochutnávek nejrůznějších činností.
Pořadatelům se podařilo vyjednat pro CVVZ 2007 slevový program Českých drah VLAK+, který poskytuje 50% slevu z běžného jízdného. Dá se říct, že jednu cestu dostaneme zdarma. Vlak+ je výhodný pokud pojedete sami nebo budete skupina do 4 osob. Pokud vás pojede více, vyplatí se spíše sleva pro skupiny, kterou dráhy standardně nabízejí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...