Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kampaň Opravdu dobrý tábor

Kampaň Opravdu dobrý tábor již úspěšně absolvovala dva ročníky a pomohla mnoha rodičům v období před letními prázdninami při orientaci a hledání v nabídce táborů vhodných pro jejich děti. Nyní…

  • Publikováno: 17. 05. 2007

Kampaň byla zahájena 11. dubna 2007 a poběží do 30. 6. 2007.
Cílem projektu je informovat veřejnost o důležitých pravidlech, jež by měl splňovat každý pořadatel táborů a pomoci rodičům při hledání a výběru toho nejlepšího letního tábora pro jejich děti. Jeho těžištěm je opět webová prezentace na adrese www.dobrytabor.cz, speciální „horká“ telefonní linka, na níž budou po celou dobu kampaně zodpovězeny veškeré dotazy (tel.: 222 247 529, Po-Pá 10:00 – 18:00),, a poradní stánky na jednotlivých akcích pro veřejnost.
Třetí ročník je obohacen o projekt „Expedice léto“ v jehož rámci sdružení Pionýr vydává řadu celotáborových her, jež jsou zpracovány zkušenými vedoucími a prověřeny praxí. Celotáborové hry totiž nejsou v Pionýru považovány za cíl táborové činnosti, ale za prostředek, jenž je nedílnou součástí výchovného programu Pionýra. Protože našim vedoucím poskytujeme potřebný servis pro zkvalitnění všech forem činnosti, „Expedice léto“ je zcela přirozeným výsledkem této snahy.
Kampaň Opravdu dobrý tábor je ve své podstatě nástrojem pro spotřebitele specifického druhu služeb. Jelikož pomůcek podobného druhu je v této oblasti málo, zahájili jsme spolupráci se Sdružením obrany spotřebitelů ČR, čímž se tento významný aspekt kampaně posunul na ještě vyšší úroveň.
Aby kampaň byla jednotná a zachovala si jasnou vazbu s předchozími ročníky, zůstává grafické ztvárnění kampaně včetně internetových stránek bez výraznějších změn.
Projekt opět vede organizace PIONÝR, jež má v pořádání letních táborů dlouholetou tradici a nezpochybnitelnou dobrou pověst a opírá se o širokou základnou odborníků.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...