Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kup kvítek jak sluníčko, pomoz aspoň maličko!

16. květen - Český den proti rakovině - Liga proti rakovině Praha se aktivně snaží o výchovu populace k nádorové prevenci od svého vzniku v roce 1990. Od roku 1996 spojuje každoročně největší…

  • Publikováno: 07. 05. 2007

Zbývající prostředky byly použity na zlepšení kvality života nádorově nemocných a na podporu výzkumu a kvalitní výuky lékařů.
Ve středu 16. května se koná již 11. ročník sbírky a také vy můžete pomoci zakoupením žluté kytičky měsíčku lékařského, letos s modrou stužkou. Kytičky bude v tento den nabízet více než 9000 dobrovolníků ve všech okresech České republiky. Ke každé kytičce dostanete také leták s návodem, jak zlepšit životní styl a snížit tak riziko onkologického onemocnění.
Z nejnovějších statistik totiž vyplývá, že v České republice každý třetí člověk onemocní rakovinou a každé čtvrté úmrtí způsobují zhoubné nádory. Počet nově hlášených onemocnění se každoročně zvyšuje a v současnosti pohybuje se kolem 65 000. Dlouhodobě zdravý způsob života každého z nás může toto číslo snížit nejméně o třetinu!
Nezapomeňme na pravdivost sloganu Ligy proti rakovině Praha „Tiká v každé rodině“ a zabraňme, aby ručička pomyslných hodin dosáhla dvanáctky.
Projekty Ligy proti rakovině Praha můžete podpořit také zasláním dárcovské SMS ve tvaru DMS KVET na číslo 87 777 (cena DMS je 30,- Kč, příjemce Vaší pomoci obdrží 27,- Kč) nebo zasláním příspěvku na sbírkový účet u ČSOB 6500065/0300, a to až do 31.12.2007. Za každou Vaši pomoc předem děkujeme!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...