Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Space Three

Všem dětem a mládeži do 18 let je otevřen projekt Space Three, který dává možnost zúčastnit se v belgickém vesmírném centru v Transinne simulovaného letu do vesmíru, včetně spojení se s…

  • Publikováno: 17. 04. 2007

– 27. října 2007 ve vesmírném centru pro vybranou posádku, která se nominuje z řad zájemců na základě korespondenčních kol, která najdete na www.debrujar.cz.
Pokud vás zajímá vesmír, kosmonautika a domluvíte se aspoň trochu anglicky, ještě stále máte šanci se připojit, tak neváhejte!
Vybraná posádka si vyzkouší, jak to vypadá při výcviku kosmonautů, absolvuje výcvik na autentických simulátorech – simulaci stavu beztíže, simulaci chůze po Měsíci a spoustu dalšího. Vyvrcholením příprav v mezinárodním týmu (projektu se účastní i děti z Anglie, Belgie a Slovenska) bude simulovaný let do vesmíru, spojení s mezinárodní vesmírnou stanicí ISS a návrat na Zemi.
Nevěříte, že je možné si vyzkoušet to, co na vlastní kůži zažívají opravdoví kosmonauté ? Můžete si to snadno ověřit ! Ve čtvrtek 17. května 2007 od 9.30 do 16.30 hodin navštivte Muzeum hlavního města Prahy nedaleko autobusového nádraží Florenc. Účastníci předchozích posádek budou připraveni podat vám veškeré informace, můžete nahlédnout do jejich archívů a dokonce si i některé úkoly přímo vyzkoušet.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...