Přidat inzerci

Facebook

Navigace


14. ročník veletrhu Schola Nova

V těchto dnech (27.3. - 29.3.2007) probíhá ve Veletržním paláci v Praze již 14. ročník specializovaného veletrhu SCHOLA NOVA – školy, vzdělávání a vybavení. Jde o jedinou odbornou akci…

  • Publikováno: 28. 03. 2007

Veletrh se koná pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.
Vystavovatelé zde prezentují moderní výukové potřeby, pomůcky, vybavení pro školy, představí příležitosti a možnosti dalšího vzdělávání, zástupci státních orgánů a úřadů poradí, jakým způsobem postupovat při získání prostředků ke studiu z fondů ESF, jak a kde mohou studenti a absolventi uplatnit získané znalosti a dovednosti na trhu práce v ČR a v zahraničí.

Novinkou letošního ročníku veletrhu SCHOLA NOVA je samostatná sekce nabídky studia na státních i soukromých středních a vysokých školách pro následující školní rok.
Součástí veletrhu je i bohatý doprovodný program zaměřený zejména na semináře a prezentace firem či škol, otázku uplatnění absolventů v praxi a také informace o čerpání a využívání fondů EU – představení aktuálních dotačních titulů v novém programovém období 2007 – 2013, nový vzdělávací program ČEZ „Svět energie“, diskutovat se bude i téma „Bezpečnější internet“ a další.

zdroj:bvv.cz/scholanova


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...