Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Change the Game - hraní tak trošku jinak

Nadace Divoké husy nabízí program Change the game zdarma od září 2006 školám, sportovním klubům či mládežnickým oddílům, prezentovat se můžeme i na letních táborech, kam přijedou lektoři v tzv.…

  • Publikováno: 27. 03. 2007

Každý program bude individuálně připraven a dohodnut tak, aby vyhovoval cílové skupině.

Do projektu Change the Game se může zapojit v podstatě každý! Projekt je sice á priori určen pro děti ve věku 7-15 let na základních školách, ve sportovních a mládežnických klubech, demonstrátoři však rádi uspořádají workshopy a povídání všude tam, kde to možnosti dovolí.

Program není postaven na přednášce o chudobě, ale využívá kreativitu dětí – hrají se typické slumové hry, vyrábějí se autentické hračky a herní pomůcky a k tomu spolu s lektory, kteří byli a pracovali s dětmi ve slumech brazilského města Fortaleza, je možnost diskutovat a přemýšlet o chudobě.

Program pro Vás bude obsahovat hraní slumových sportovních her, diskusní program s filmy, fotkami, hraním deskových her a množstvím soutěží.

Cílem není pouze upozornit děti na problém chudoby ale také poskytnout informace o aktivitách, které se snaží svou částí s chudobou bojovat jako je Fair Trade, kampaň Česko proti chudobě, Rozvojové cíle atd.

Projekt doporučuje k realizaci na školách MŠMT.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...