Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vítejte na nové Borovici

Jsme rádi, že jste si i v roce 2007 našli cestu na stránky informačního centra, které je tu pro Vás už od roku 1998. Borovice nám zvolna roste již devátým rokem a zásadní změmou za tu dobu…

  • Publikováno: 10. 01. 2007

Samozřejmě nás nenechává chladnými, zda se Vám nová podoba Borovice bude líbit a nakolik uvítáte rozšíření uživatelských služeb. Kažopádně budeme rádi za Vaše ohlasy, nejlépe to však vždy ukáže až čas. V tuto chvíli zbývá jen věřit, že změnou přispějeme k další vydařené sezóně všem, kteří Borovici využívají, a že si na ni budou hledat často cestu nejen oni, ale i další zájemci, který může posloužit a dosud o ni nevěděli.
Věříme, že pochopíte dočasná omezení, která se změnou souvisejí. Je to především skutečnost, že během prvních dvou týdnů roku 2007 bude z důvodu bezpečnosti a kontroly dat nepřístupná registrace uživatelů, jejich přihlašování a některé další uživatelské funkce. Vše se Vám samozřejmě pokusíme zpřístupnit tak rychle, jak jen to bude možné. Omlouváme se za dočasné omezení Vašeho uživatelského komfortu.
Ať se Vám v novém roce vydaří nejen všechny akce plánované, ale i ty neplánované. Ať je rok 2007 plný příjemných překvapení a pohody.
To Vám přeje tým Borovice


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...