Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tábory Čmelák

detail-img9060.jpg

Tábory „ČMELÁK“ mají již za sebou úspěšných 22 let a právě startuje třiadvacátá sezóna, Heslem táborů Čmelák je připravená celotáborová hra, která nás provází celých 14 dní každý den. Letos nás čeká dobrodružství s Harrym Potterem.

Heslem táborů Čmelák je připravená celotáborová hra, která nás provází celých 14 dní každý den. Naše hry vytváříme tak, aby děti přenesly do historie, budoucnosti, fantasy světů nebo jiných tematických linek podle tématu celotáborovky. Zkrátka chceme, aby nás toto téma provázelo po celý den. Hrajeme jak léty ověřené, oblíbené hry, tak i úplně nové hry, které vymýšlíme na míru ušité celotáborové hře.

Cena tábora zahrnuje: ubytování, kvalitní stravu (již tradiční specialitou tábora jsou všechny snídaně formou švédských stolů a navíc není problém bezlepková dieta) vč. pitného režimu, dopravu, kvalifikované personální zajištění, odměny pro děti, sportovní vybavení a materiální zabezpečení. Cena tábora zahrnuje i pojištění dětí.

Typ ubytování

Chatky pro 4 osoby (tj. 2 palandy), lůžkoviny (polštář, povlak na něj a prostěradlo, příp. deky, když je zima). V hlavní budově je splachovací WC, pro pány i pisoáry, sprchy a teplá voda. V hlavní budově se nachází i ošetřovna a marodka.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...