Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Penzion U Šikulů - Bolešín

1-u-sikulu-bolesin-res-1.jpg

Volná místa na léto 2024! Penzion má skvělou dostupnost z celé republiky a je vhodný pro pořádání nejen škol v přírodě, ale i letních táborů nebo dalších skupinových pobytů.

Kombinace geografického umístění v nadmořské výšce 590 m. n. m., krásného, klidného venkovského prostředí, čistého vzduchu, širokého vyžití a kapacitních možností penzionu přímo vybízí k uspořádání školy v příroděletního tábora i zimního tábora. Je možné uspořádat u nás letnízimní školní výlety. A to všechno samozřejmě od nejmenších dětí až po dospívající mládež.

Penzion se nachází v obci Bolešín na pomezí krajů Jihomoravského, PardubickéhoVysočiny, přesněji asi 12 km od Bystřice nad Pernštejnem. Nabízíme vám celotýdenní i víkendové ubytování, které je celoročně vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak například i pro zájezdy seniorů či firemní školení. Vzhledem ke kapacitě 45 lůžek, velice zajímavým cenám za ubytování s plnou penzí a také k množství možných aktivit je náš penzion jako stvořený i pro školy v přírodě či letní tábory.

UBYTOVÁNÍ

Celková kapacita ubytování je 45 lůžek v pokojích s vlastním sociálním zařízením. Na přilehlém pozemku si můžete v případě zájmu postavit vaše stany.

STRAVOVÁNÍ

Stravování je přizpůsobeno Vašim potřebám. Samozřejmostí je strava 5x denně, tedy 3 hlavní jídla + 2 svačiny, a dodržování pitného režimu.

NABÍDKA PENZIONU

Přímo v penzionu je možno využít prostornou jídelnu, která se v případě potřeby změní na společenskou místnost s velkým projekčním televizorem s úhlopříčkou 120 cm a moderní audio a video technikou. Můžete ji využít pro promítání výukových programů či filmů, promítání fotek nebo pro uspořádání diskotéky pro děti. Součástí jídelny je i dětský koutek pro nejmenší.

Posedět se dá na venkovní terase, může zde probíhat výuka či jiný program a na terase si můžete dát za hezkého počasí i oběd na čerstvém vzduchu.

Hned vedle penzionu je bazén. Ten je za pěkného počasí stále napuštěný a jeho užívání je pochopitelně v ceně ubytování. Je rozdělen na dvě části. Jedna slouží jako brouzdaliště a druhá je pro plavce. Vzhledem k osvětlení bazénu je zde možné i večerní koupání.

V celém našem penzionu je možnost zdarma bezdrátového připojení k internetu.

ZAJIŠTĚNÍ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY a PARKOVÁNÍ

Pro vaše výlety můžeme zajistit i autobusovou dopravu. V případě, že budete mít dopravu vlastní, lze parkovat přímo v oploceném areálu našeho penzionu. Ceny za naše služby se řídí aktuálním ceníkem, který na webových stránkách penzionu. Bez zajímavosti jistě není možnost různých bonusů a slev.

NABÍDKA OKOLÍ – TIPY NA VÝLETY

Krásná okolní příroda přímo vybízí ke krátkým i delším výletům do přírody. Je možné se vydat na procházku do blízkých lesů i na vzdálenější výlety. V létě je v okolí řada koupališť nebo třeba síť cyklostezekturistických značených cest.

LYŽOVÁNÍ

Pro zimní období je v okolí penzionu několik sjezdovek a lyžařských areálů a přírodní i umělé běžecké tratě.

SPORT

Přímo v penzionu můžete využít posilovnu, v letních měsících bazén a pro chvíle odpočinku šipky a stolní fotbálek.

Okolí je vhodné pro cykloturistiku, běžkování, nordic walking, blízká řeka Svratka je vhodná pro rybáře a za příznivých podmínek i pro vodáky.

Tipy na výlety:

  • na Hraběcí stolek – nádherný výhled,
  • rozhledna Horní les – v katastru obce Rovečné, je odtud vidět na Žďárské vrchy, při dobré viditelnosti i na Praděd a Krkonoše,
  • rozhledna v Karasíně – je součástí lyžařského areálu,
  • procházka do blízké obce Vír a návštěva Vírské přehrady – 78 metrů vysoká hráz, plochou cca 223 ha. Kolem přehrady vede 16 km dlouhá Vodohospodářská naučná stezka – Krásný celodenní výlet i pro školy v přírodě či děti na letních táborech
  • Olešnice – v létě krásné koupaliště – K dispozici zde je 40 m bazén, asfaltové hřiště dětský koutek
  • V Olešnici je také Ski areál, který funguje v letníchzimních měsících. V létě sjezd na travních kárách nebo koloběžkáchpaintball, lukostřelba. V zimě je zde nejdelší sjezdovka na jižní Moravě, půjčovna lyží lyžařská škola
  • hrad Pernštejn
  • hrad Svojanov
  • westernového městečka Šiklův mlýn
  • Wild west city Boskovice.
  • víceúčelová sportovní halaBystřici nad Pernštejnem – krytý bazénbowlingkuželkysquashové hřištěhřiště pro kolektivní sportyposilovnu a lezeckou stěnu. V létě je v Bystřici k dispozici areál se třemi venkovními bazény.
  • lanové centrum v Bystřici nad Pernštejnem
  • Nové město na Moravě areál zimních sportů – množství běžkařských tratí i sjezdovek

Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...