Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Expedice Darwin

IMG_0684.jpg

Připojte se k nám na jedinečné dobrodružství v srdci přírody. Naši odborní lektoři a vášniví vědci vás provedou fascinujícím světem fyziky, chemie, biologie, ekologie a dovednostmi přežití v přírodě.

Jsme Spolek Darwin – tým nadšených přírodovědců, kteří své nadšení pro přírodu a přírodní jevy předávají dětem i dospělým na zájmových kroužcích, letních táborech, přírodovědných vycházkách a dalších vzdělávacích akcích. 

Co vás na naší expedici čeká?

  • Fyzika v akci

S experimenty, hrami a názornými ukázkami přiblížíme fyzikální zákony prostřednictvím nespočtu zábavných aktivit a pokusů.

  • Tajemství biologie

Prozkoumáme pestrý svět rostlin a živočichů, nevyhneme se ani jejich raným začátkům v rámci evolučního okénka a budeme pozorovat vše kolem nás. Čekají na vás jedinečné zážitky – jako je například noční lov hmyzu.

  • Chemie v přírodě

Zjistíme, že chemie je všude kolem nás. Čeká nás spoustu experimentů, které nám pomůžou lépe pochopit fungování světa.

  • Ekologický průzkum

Naučíme se, jak můžeme chránit naši planetu a vytvoříme si vlastní badatelský projekt pro udržitelnější budoucnost. Můžete se těšit na výrobu vlastního papíru nebo třeba rozbor vody či půdy. Zachraňte svět kolem nás a staňte se ekologickým hrdinou.

  • Přežití v divočině

Získáme základní dovednosti nutné pro přežití v divočině a pro odvážné vědátory bude připravena noc pod samotnými hvězdami.

  • Příroda jako učebna

Vše, co se naučíte, bude aplikovatelné přímo v terénu. Co víc si přát než učebnu pod širým nebem.

  • Věda s úsměvem

Naši lektoři jsou nejen odborníci přírodních věd, ale i skvělí kamarádi, kteří zajistí nezapomenutelný týden.

Přidejte se na výpravu, kde se spojuje neohrožená radost, smích a ohromující vědecké objevy!

Odborným programem děti provedou také naši externí spolupracovníci (např. ornitolog, paleontolog, botanik, entomolog, chemik,…).

Místo: Rekreační středisko Star Line Hrachov, Hrachov 45, 264 01 Dublovice

Zavedený areál se nachází v klidném prostředí, nedaleko Sedlčan. V areálu se nachází veškeré potřebné vybavení – zděná místnost s jídelnou a společenskou místností, sportovní hřiště, sociální zařízení.

Ubytování: v chatkách

Strava: 5 krát denně (snídaně, oběd, večeře, 2x svačina), s ohledem na alergie a další nutné úpravy stravy

Dále v ceně: doprava autobusem z/do Prahy (odjezd plánujeme z Prahy 18 – Letňany), pojištění, odborní lektoři, zdravotní dohled, veškerý program a materiál

Platbu za tábor je možné rozložit do dvou splátek. První (3 100 Kč) je se splatností do 14 dní od přihlášení, druhá (4 400 Kč) je splatná do 23.4.2024.

Přihlášky a další informace: https://spolekdarwin.webooker.eu/Courses?semesterID=743


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...