Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zákaz rozdělávání ohňů mimo připravené místo k tomu určené.

Sloup - Vlčí skála

2020_LetniTabor_132.jpg

Tábořiště Pod Vlčí skalou poblíže Sloupu v Moravském Krasu pro max. 60 táborníků ve stanech s podsadou.

TOM Třicítka a Dívčí dvojka nabízí tábořiště – stany s podsadami, bez pevných staveb. Tábořiště má polní jídelnu s kuchyní (dřevěná konstrukce krytá plachtou), a suchá + chemická WC, vrtanou studnu s čerpadlem na užitkovou vodou (pitná po převaření, dle vyhlášky používat nelze) a polní umývárny (sprchy) s možností ohřevu vody; pro mytí rukou potok. Elektřina 230 V z generátoru po dobu čerpání vody, 12 V nepřetržitě. Odběr pitné vody je možný v kempu ve Sloupu – pro táborníky bezplatně. Rekreační koupání 3,5 km až 4 km (lom, rybník nebo bazén v kempu). Tábořiště jsou v údolí potoka Luha, louky jsou udržované, lesy velmi rozsáhlé; v okolí se nacházejí další tábory. Místo je přístupné po asfaltové cestě, která slouží jako trasa pro in-line bruslaře a cyklisty; vjezd omezen, pro zásobování táborů obec povoluje vjezd bez poplatků.

Cena 22 – 70 Kč za osobu na noc, cena závisí na schopnosti a ochotě nájemců přiložit ruku k dílu při stavbě, nebo bourání tábořiště. Minimální cena je 12000 Kč bez ohledu na délku tábora a počet osob. Pro poslední turnus prázdnin (druhou polovinu srpna) platí cena snížená: 20 – 56 Kč za osobu a noc.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...