Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Taneční tábor v Kořenově s Agenturou TAPAZA

detail-295131247-5612381915448137-8212634362788734039-n.jpg

Taneční tábor vhodný jak pro úplné začátečníky tak pokročilejší tanečníky. Na tanečním táboře se děti účastní výuky až osmi tanečních stylů.

Na tanečním táboře se děti účastní výuky až osmi tanečních stylů. Mezi ty nejoblíbenější, které naleznete na našich táborech, patří:

Hip-HopHouse danceChoreographyDancehallLatinskoamerické tanceContemporaryFunkyLadiesdanceWackin‘VogueDo naší nabídky patří také výuka Cheerleadingu, Zumby, či Dance aerobicu. Všechny taneční lekce probíhají současně v prostorné hale a party stanu, což dětem umožňuje, aby měly možnost si vyzkoušet co největší množství stylů a aktivit. Tanci jsou zasvěceny i některé večerní programy nebo jejich části. Poslední den turnusu se vždy koná taneční soutěž, kde mohou děti změřit své síly v tom, co se během svého pobytu na táboře naučily. Každý účastník tábora si navíc může vybírat z bohatého doplňkového programu, do něhož spadá např.: výtvarka, herectví, výuka angličtiny a další. Děti se mohou též účastnit hodin sportu, jejichž náplní bývá fotbal, volejbal, přehazovaná, baseball, basketball, bojové sporty, plavání atd. Díky zkušeným lektorům a vedoucím jsme schopni přizpůsobit vedení všech aktivit aktuálním požadavkům účastníků tábora, jejich pokročilosti a věku.

———————————————————————————————

Do odpoledního programu patří hraní nejrůznějších soutěží a her, výlety atd.  Většina soutěží se započítává do celotáborové hry, která vyvrcholí v závěrečný den, kdy jsou děti za své výkony oceněny diplomy, upomínkovými předměty a nejrůznějšími sladkostmi.

Mezi nejoblíbenější hry patří různé formy honby za pokladem, vědomostní soutěže nebo speciální táborová verze populární společenské hry „Activity“.

Program je zaměřen na široké spektrum street dance a další taneční styly. Taneční lekce vedou zkušení lektoři z předních tanečních škol v ČR. Taneční lekce probíhají dopoledne mezi 9. a 12. hodinou. Lekce má vždy 45 minut. Děti si tedy každý den mohout užít až 3 různé taneční styly. Mezi ty nejoblíbenější, které naleznete na našich táborech, patří:

– HIP HOP- House dance- Locking- Dancehall- Contemporary- Choreography

Tanci jsou zasvěceny i některé večerní programy nebo jejich části. Poslední den turnusu se vždy koná taneční soutěž, kde mohou děti změřit své síly v tom, co se během svého pobytu na táboře naučily. Díky zkušeným lektorům a vedoucím jsme schopni přizpůsobit vedení všech aktivit aktuálním požadavkům účastníků tábora. Taneční tábor je určen především úplným začátečníkům a mírně pokročilým.

Nebudou samozřejmě chybět různé hry, soutěže, profesionální show, diskotéky a další program, který Vás zavalí zábavou a skvělou prázdninovou atmosférou.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...