Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Volné termíny LDT pro 2024 - 21.7. až 24.8. 2024

Tábořiště Svákov

detail-dron.jpg

Táborová základna - volné termíny pro LDT ještě v letošním roce (2024)

Táborová základna se rozkládá na louce o rozloze 1ha mezi řekou Lužnicí a lesem Svákovem u jihočeské Soběslavi. Vzdálenost do města je po příjezdové lesní cestě (projede i malá karosa) cca 1,5km, loďkou přes řeku cca 400m. K dispozici je pevná budova s vybavenou kuchyní a skládkem, menší klubovnou (cca 25-30 osob) s ložnicí (5-6 lůžek), vetší terasou (pro cca 50-60 dětí), sociálním zařízením se sprchami pro návštěvníky. Ubytování v táborových chatkách a buňkách. Pitná voda je z řádu, elektrika je k dispozici i v chatkách, buňkách, pártystanu u řeky a na podiu. Wifi k dispozici a lze ji zaheslovat. Koupání možné v řece cca 300m od základny.

Cena 250Kč je za osobu za noc a je včetně energií (voda, elektrika, plyn, odpady – jsou likvidovány průběžně během turnusu). Minimální počet účastníků (pro letní dětské tábory) je 65 osob a doba pobytu 10 nocí nebo dle dohody. Lze objednat i jídlo z nedaleké vývařovny. Detailní info možno zaslat mailem.

  • dětské letní tábory (volné termíny prázdniny 2024)
  • tábořiště je základně uzpůsobené i pro handicapované a tělesně postižené osoby
  • školy v přírodě, víkendovky, apaluchy
  • oslavy výročí, svatby, firemní akce a večírky
  • zázemí pro cyklovýlety a sportovní soustředění dětí a mládeže

Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...