Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Registrujte se do hry MAFIE - oblíbená pražská městská hra se blíží

Mafie opět hledá spolehlivé lidi, kteří se nebojí podnikání v rukavičkách. Jde o městskou hru, která začíná 20. března, ale bacha – registrace končí už 17. března!

  • Publikováno: 06. 03. 2017

Co to je za zvláštní pocit? Cizí, ale přece tak vlastní. Je jako déjà vu, jako ozvěny z minulého života. Nebo na tebe jde jaro? Vždyť už je zítra březen Počkat, březen!

Březen znamená začátek Mafie a tvé vnitřní hodiny jsou naprosto neomylné. Připomínají, že je opět čas zažít dobrodružství v pražských ulicích. Spřádání plánů, intriky, tiché vyčkávání a nakonec zásah do černého. Noví „nepřátelé“, ale i přátelé, noblesní prostředí, kterým pražské podsvětí dozajista je. Připrav si bílou rukavičku, nachystej převleky a natrénuj vyhledávání v Googlu. Ale hlavně se co nejdříve zaregistruj na mafiánských stránkách.

Registrace do 12. ročníku hry Mafie – Praha jsou již otevřené a uzavřou se 17. března – to jsou dva týdny. Nic ale nenechávej na poslední chvíli, vytvořit kvalitní kartu nějaký čas trvá a hrát může jen ten, kdo ji má schválenou.

Hra začíná v pondělí 20. 3. 2017.
Registrace končí už v pátek 17. března!
http://mafie.podsveti.cz

„Chlapů je mnoho, ale věrných málo. Jestli do toho půjdeš, bude to krveprolití.“

Bossové pražské mafie stojí před nelehkým rozhodnutím. Mají poslat ke dnu bývalé spojence a nechat je rybařit ve Vltavě s betonovou obuví? Vzít zase do ruky brokovnici se zkrácenou hlavní, nebo nastal čas se skrývat? I ty můžeš pomoci!

„Chlapů je mnoho, ale věrných málo. Jestli do toho půjdeš, bude to krveprolití.“Bossové pražské mafie stojí před nelehkým rozhodnutím. Mají poslat ke dnu bývalé spojence a nechat je rybařit ve Vltavě s betonovou obuví? Vzít zase do ruky brokovnici se zkrácenou hlavní, nebo nastal čas se skrývat? I ty můžeš pomoci!

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...