Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Mapy.cz už jsou světové

Mapy.cz v nedávné době spustily turistické mapy světa zahrnující i cyklotrasy. Data pro novou mapovou vrstvu jsou čerpány z OpenStreetMap, a to jak v Čechách, tak na Slovensku.

  • Publikováno: 30. 10. 2015

Turisté a cykloturisté mohou jásat. Díky novým podkladovým mapám již mohou začít plánovat výlety na příští rok, a to až za hranice všedních dní, totiž za hranice české. Mapy.cz totiž spustily novou turistickou mapu světa. A spouštějí ji s dostatečným předstihem, aby před sezónou ještě stihli doladit případné nedostatky. Naplánované trasy si pak turisté budou moci offline uložit do mobilní aplikace.

I u nových map ze zahraničí budou moci uživatelé využívat nejpodrobnějšího zoomu i cykloturistické značení, přesně tak, jak je znají z map České republiky a Slovenska. K dispozici je pak i stínovaný reliéf terénu, aby vás na vašich cestách již žádný kopec nezaskočil. Vrstevnice celého světa jsou v plánu do konce roku, výškový profil pak zhruba od jara 2016.

Informace převzaty z ihned.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...