Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Střediska Relaxa a Orientka jsou jako stvořená pro školní akce

Už samotný název rekreačního střediska napovídá, že jde o areál jako stvořený pro odpočinkovou dovolenou. Nenechte se však mýlit, ani o adrenalin a dobrodružství zde není nouze.

  • Publikováno: 27. 10. 2015

Celková kapacita střediska Relaxa je 90 stálých lůžek. Když se k tomu připočítají i přistýlky, pojme areál až 95 osob. Sociální zařízení je vždy společné pro několik pokojů. Budova je kompletně zrekonstruována.

K vybavení střediska patří stupňovitý venkovní bazén se slanou vodou, který v horkých letních dnech poskytne příjemné osvěžení, a to i pro neplavce. Kdo se zrovna necachtá, může využít hřiště na plážový volejbal hned vedle bazénu. Kdo by snad dával přednost nohejbalu, může si vybrat ze dvou víceúčelových asfaltových hřišť.

Na horní terase a kolem bazénu lze v horkých dnech chytat bronz. U bazénu se nachází i venkovní terasa s velkým kamenným krbem, takže příjemné večerní grilovačky jsou vítány. Milovníci táboráků a opékání špekáčků zajásají nad ohništěm s táborovým kruhem ze srubových laviček.

Uvnitř objektu pak najdete společenskou místnost s velkoplošnou televizí, DVD přehrávačem a možností připojení notebooku. S notebookem je pak úzce spjata wifi síť, která je zdarma k dispozici v celém areálu. V herně se pak nachází kulečník a dva stolní fotbálky nejen pro děti, ale i pro dospělé.

Pod samotnou budovou se pak nachází bar, který přes den funguje jako bufet. Najdete zde sladkosti, ale i široký nealko sortiment, káva či víno. Novinkou je i pizza pec, na výběr je z 8 druhů pizzy.

Středisko Orientka je pak v podobném stylu: nechybí bar, dobře vybavený na dlouhé zimní, ale i horké letní večery, vnitřní vyhřívaný bazén, který oceníte především v chladných měsících, hned vedle se nacházející sauna s možností vyběhnout na terasu a zabořit se do sněhu (pro otrlé!), stolní fotbálky, jídelna ani salónek s pestrou nabídkou společenských, ale i pohybově zaměřených her. Lze ho využít i jako místnost pro školení a semináře.

Kontakt

Rekreační středisko Relaxa

Žďárský potok 64

Stará Ves u Rýmařova, 793 43

Tel. +420 739 438 411

relaxa@istan.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...