Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Penzion Maxík - jeďte na lyže do podhůří Jizerských hor

Pořadatelé škol v přírodě, lyžařských výcviků či sportovních soustředění by měli zbystřit. Představujeme Penzion Maxík, ideální místo přesně pro tyto účely.

  • Publikováno: 27. 10. 2015

Láká nejen 50 metrů vzdálená sjezdovka, ale i necelých 200 m vzdálený sportovní areál. Uprostřed jedinečného prostředí tří překrásných českých pohoří – Jizerských hor, krkonoš a Českého ráje – se nachází Penzion Maxík, který nabízí ubytování ve 3-6 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s maximální kapacitou 34 lůžek. K dispozici je uzamykatelná lyžárna, zahrada s venkovním posezením, ruské kuželky, venkovní stolní tenis, venkovní grilování, společenská místnost

Penzion se specializuje na rodinnou rekreaci, vyžití zde najdou jak děti, tak dospělí. Oslavy s grilováním, sportovní turnaje, firemní akce, svatby, srazy atd. – to vše a mnohem více je možné uspořádat v Penzionu Maxík. Díky své výhodné poloze penzion nabízí prakticky všechny typy sportovního vyžití: turistiku, cyklo, houbaření, lyžování, ale i zábavu.

Domácí strava podávaná v penzionu je pestrá a rozdělená do týdenních cyklů. A ani alergici a celiatici nepřijdou zkrátka! V Penzionu Maxík je myšleno na každý detail, aby každý nocležník odjížděl maximálně spokojen.

Kontakt

Penzion Maxík

Plavy 189, 468 46

Tel. +420 702 563 420

penzion.maxik@seznam.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...