Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Garnataurus - skvělý areál (nejen) pro letní tábory

Není to pravěká příšerka, ale báječné středisko nedaleko Zruče nad Sázavou. V údolí řeky Sázavy poskytuje příjemné ubytování se skvělým zázemím pro dětské tábory i jiné akce. Nachází se v…

  • Publikováno: 16. 10. 2015

Areál Garnataurus poskytuje všem pořadatelům dětských táborů ideální podmínky k naplnění táborového poslání jakéhokoliv zaměření.

Nabízíme klidné bezpečné prostředí s lesem, řekou i bazénem v rámci uzavřeného areálu a pro sportovní účely jistě poslouží veliká upravená hřiště vhodná pro fotbal, softbal, tenis, volejbal a jiné sportovní aktivity. Milovníci zvířátek si u nás mohou vyzkoušet péči o domácí čtyřnohé přátele a nadšenci dětského hřiště se v tomto místě také nudit nebudou.

Organizátorům jistě zpestříme pobyt speciální ozdravnou službou.  Vířivka spolu se saunou umožní relax a odpočinek i inspiraci pro práci s dětmi.

Ve zděné budově poskytujeme komfortní ubytování spolu se společenskými místnostmi, vhodné pro tančení před zrcadly, hraní si, nebo pro vyučování.

Větším milovníkům přírody nabízíme ubytování v prostorných srubech, které jsou spojeny vzdušnou verandou využitelnou především v době zhoršeného počasí.

Naše kulinářské dovednosti Vám předvedeme minimálně 3x denně a lze dohodnout i speciální  jídelníček nebo diety. Stravování probíhá v krásné dřevěné netradiční jídelně s báječnou akustikou a velkorysým prostorem, jež je možné využít i ke společenským událostem či aktivitám.

Pro prázdninovou sezonu 2016 nabízíme 3. a 4. turnus.

Přijeďte se přesvědčit, že lepší táborový areál naleznete jen stěží.

Kontakt: www.garnataurus.cz, Tel.: Ondřej Hanzlík – 737 287 054, 605 205 140, email: garnataurus@seznam.cz

 

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...