Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Borovice chystá na FOR KIDS táborovou expozici

Přijďte na FOR KIDS, kde bude mít Borovice.cz a České tábory táborovou expozici s aktivitami pro děti i poradnou. Přijďte se přesvědčit o nabídce táborů na toto léto... pro děti jsou připravené…

  • Publikováno: 05. 02. 2015

Je nejvyšší čas se zamyslet, jak dětem naplánovat a pestře naplnit těch pár prázdninových týdnů. Jednou z možností a nutno říct, že stále možností, která se drží na vrcholu oblíbenosti, jsou dva týdny na letním táboře. Vybírat lze ze široké nabídky táborů různého zaměření, ať preferujete běžný rekreační tábor, jazykový, sportovní nebo takový, kde se jezdí na koni či provozuje rybářství. Otázkou ale zůstává, podle čeho si tábor vybírat?

Tábor jako vrchol celoroční činnosti

Na který tábor dítě poslat jistě nemusí řešit ti, jejichž děti jsou členy nebo navštěvují některá ze sdružení pracujících s dětmi, které pořádají pro děti zájmové aktivity po celý rok a tábor tak je samotným vyvrcholením celoroční práce.

Když nemáte s táborem zkušenost, ptejte se

Ti, kteří ale na tábor posílají své dítě poprvé, nemají ve své blízkosti nikoho známého, koho by se zeptali nebo od něho získali reference, v horším případě mají nějakou negativní zkušenost, kterou nechtějí opakovat, možnost získat informace jistě ocení. Mezi nejčastější otázky, které rodiče řeší a sami pracovníci letních táborů je doporučují se na ně ptát, patří téma táborového programu, zda mají vedoucí správnou kvalifikaci, jaké je zdravotní zabezpečení tábora nebo jak vypadají prostory a místo, kde se bude tábor konat.

Táborový poradna na FOR KIDS

Jak vybrat ten správný tábor, na co se při výběru zaměřit a čeho se lépe vyvarovat Vám může pomoci rozsáhlá expozice s názvem TÁBORY jsou in na pražském veletrhu FOR KIDS začátkem dubna. Největší táborové portály Borovice.cz České tábory zde připravují velké táborové centrum včetně poradny. Rodiče zde budou moci získat užitečné informace o táborech a děti si mezitím mohou vyzkoušet některou z hravých táborových aktivit.

Na naší expozici můžete zažít:

  • táborové aktivity pro děti
  • seznámit se osobně s pořadateli táborů
  • poradit se
  • zjistit šíři táborové nabídky
  • seznámit se s možnosmi, kde tábor hledat

Těší se na vás provozovatelé portálů Borovice.cz a Českétábory.cz

Veletrh FOR KIDS 9.-12.4.2015, www.forkids.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...