Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přijďte 27.9. na festiválek Podhoubí do Sněžné na Vysočině

Festiválek pro děti i dospělé, v centru Vysočiny. Přijďte se rozloučit s dalším létem do rekreačního areálu Adamos, který se nachází ve Sněžné.

  • Publikováno: 18. 09. 2014

Akce je happeningem, který je přichystán pro děti, ale i dospělé!
Srdečně zveme také všechny sousedy!

Pro děti budou připraveny soutěže hry pro různé věkové kategorie, kdo nachází zálibu v promítání, přijde si na své při produkci animovaných a jiných pohádek.

Po celou dobu festiválku se bude z reprobeden linout muzika, od odpoledních hodin nastoupí kapely a zajišťovat zábavu až cca do 22:00, poté bude následovat večerka a AFTRPÁRTY pro dospělé. Bonusem akce je noční orientační běh.
Těšit se můžete nejen na promítání úchvatných dokumentů, ochutnávku domácích ovocných i jiných vín, ale i na kapely jako Magic in space band, Veřejná bezpečnost a Guano a Pes.

Zápisné – vstupné je pro děti děti 30,- a dospělé 60,-.

Více info a podrobný program naleznete na http://www.podhoubi.net/ nebo na facebooku https://www.facebook.com/podhoubifest https://www.facebook.com/events/383608655126637/?source=1


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...