Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Děti z dětského domova v Kralupech nad Vltavou řádily ve vodním světě

Liberec, 26. srpna – Liberecké zábavní Centrum Babylon pozvalo děti z dětského domova v Kralupech nad Vltavou na celodenní výlet do Aquaparku. Dvacet dětí, které právě trávily týdenní prázdniny…

  • Publikováno: 26. 08. 2014

Na děti ve věku 6 až 18 let, které zavítaly do Liberce vůbec poprvé, čekaly čtyři tobogány, skluzavky, divoká řeka i mnoho dalších atrakcí. „Jsme si vědomi, že zabavit děti různého věku mnohdy není vůbec lehké. I proto je Aquapark navržen tak, aby vyhověl dětským i dospělým návštěvníkům. Největší oblibu si u dětí získává adrenalinový sjezd trychtýřem a atrakce na vodní hladině v podobě Aquazorbingu a Aquarolleru. Dospělí nejčastěji tráví čas v relaxačních zónách a odpočívají ve whirlpoolech“ řekla Jana Bachmanová, manažerka provozu zábavy Centra Babylon.

Daniela Prouzová, vychovatelka z Dětského domova Kralupy nad Vltavou, pozvání s radostí přijala. „Příležitostí, kde by se mladší i starší děti vydováděly, bohužel není tolik. Mnohdy je velmi těžké vymyslet pro ně program, který by byl odlišný od běžného dne ve školním roce. Proto jsme nadšení z toho, jak skvěle jsme si to v libereckém Centru Babylon užili. Pro děti to byl neopakovatelný zážitek, na který budou dlouho vzpomínat,“ dodala Prouzová.

Centrum Babylon plánuje vydařenou akci opět zopakovat.Pozvali jsme děti do iQparku, ve kterém si mohou vyzkoušet roli hlasatele předpovědi počasí nebo prozkoumat své tělo pomocí termokamery. Mezi favority iQparku patří zrcadlové bludiště, bublinárium a otáčivý tunel, který mate rovnováhu,“ řekl generální ředitel Centra Babylon Daniel Vajner.

Během letošních prázdnin je to již potřetí, kdy Centrum Babylon pomohlo potřebným. Na přelomu července a srpna věnoval Babylon chlapci z místního Dětského centra Sluníčko vysněný dárek, velké šlapací auto. Dne 14. srpna se v kongresových prostorách Centra Babylon uskutečnil seznamovací večírek určený pro lidi s handicapem i bez, který uspořádalo Občanské sdružení Tulipán.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...