Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Borovice.cz hledá novou posilu do týmu

Pracuješ s dětmi, zajímáš se o aktivity ve volném čase, cestuješ, umíš napsat souvislý čtivý text a ještě k tomu si na dobré uživatelské úrovni rozumíš s počítačem? Jestli jsi na většinu otázek…

  • Publikováno: 05. 08. 2014

Portál Borovice.cz chce rozšířit svůj tým o nového kolegu nebo kolegyni. Borovice se věnuje dětským táborům, ubytování pro děti, cestování oddílů i školních tříd Koneckonců, mrkni na www.Borovice.cz, jestli by tě naše téma zajímalo.

A v čem by ta práce vlastně spočívala? Jednalo by se o brigádu, tedy práci vhodnou pro studenty případně matky na mateřské dovolené, rozsah minimálně jeden den v týdnu, pracovní doba dle domluvy, po zaškolení možno částečně z domova. Zpočátku půjde o zpracovávání článků podle podkladů a jejich vkládání do administrace, ale když budeš mít čas a bude tě to u nás bavit, tak můžeš dělat další činnosti nejen na Borovici, ale i na dalších našich portálech. Máme jich hned několik, podívej se na náš web www.rain.cz, tam jsou všechny uvedené.

Jestli jsme tě aspoň trochu zaujali, tak se nám ozvli, sídlíme kousek od Skalky, stavíš se na kafe a probereme vše osobně. Bylo by ale stejně fajn, pokud bys dopředu poslal/a něco o sobě, proč by tě práce zajímala, co můžeš nabídnout, jaké máš zkušenosti s weby i se psaním a tak, nemusí jít nutně o klasický životopis.
Všechno s tebou probere a na případné dotazy odpoví Jana Ptáčková, ptackova@rain.cz, tel.: 739 452 136


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...