Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Oslava 5. narozenin Relax centra Kolštejn

Již od roku 2009 se první červencovou sobotu na náměstí v Branné konají oslavy k příležitosti otevření věhlasného Relax centra Kolštejn v Branné. Již tuto sobotu oslavíme v pořadí již 5. výročí!

  • Publikováno: 01. 07. 2014

Co slavíme?

Přijměte pozvání na tuto sobotu 5. července do Branné. Program je skutečně bohatý a bude co slavit! Relax centrum Kolštejn slaví již své 5. narozeniny, minipivovar Kolštejn slaví úspěšný první rok provozu a bude křtít již čtvrtý druh piva s názvem Vogtey z dílny kolštejnského sládka, slavnostně otevřeme novou Stezku pod Ptačí planinou, současně zde zahájíme gastrofestival Chuť Jeseníků, který spojuje 7 nejlepších restaurací v Jeseníkách. Pro všechny návštěvníky Branné bude připraven bohatý jarmark regionálních produktů, divadlo, tance, program pro děti i dospělé.

Branenský jarmark nebude jen o prodeji, ale také o nových aktivitách v malé horské obci, která láká turisty svou fotogeničností a duchem místa. „Pokřtíme obnovenou Stezku pod Ptačí planinou,která získá pět nových turistických informačních tabulí. Na nich se návštěvníci dozvědí netradiční fakta o historii pivovarnictví, o lokálním místopise, fauně a flóře a Mariánském prameni a tradici zdejší Mariánské pouti,“ přiblížil Tomáš Drápal, iniciátor obnovení někdejšího německého pěšího okruhu.

Jaký je další program?

Náměstí v Branné zaplní i řada účinkujících, mimo jiné sbor Lobník, Bratrušovské seniorky. Milovníci historie se mohou těšit na přednášku historika Drahomíra Polácha o historii pivovarnictví v Branné, také děti si během odpoledne přijdou na své. Česká je divadelní představení loutkového souboru Klubíčko ze Zábřehu, pohádkový les a ukázka zvířat Faunaparku z Lipové Lázně.

Kdy začínáme a končíme?Branenský jarmark bude na náměstíčku od 13.30 do 17 hodin. Zábava pokračuje reprodukovanou hudbou v restauraci Kolštejn do 2.00 hodin, přičemž ve 22.55 rozsvítíme překrásným ohňostrojemna 5 minut noční oblohu nad Brannou.

Akce proběhne za každého počasí.  
Těšíme se na vás.

Ing. Tomáš Drápal, ředitel Relax centra Kolštejn

 

Fotografie: zaslal Ing. Tomáš Drápal – děkujeme.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...