Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prodloužený víkend ve znamení motorkářského šílenství

Poslední říjnový víkend bude na Šiklově Mlýně určen motorkářům a všem fanouškům. Proběhne zde poslední závod sezóny „Mistrovství České republiky jednotlivců v enduru OPEN 2013 SPRINT“.

  • Publikováno: 23. 10. 2013

Na Šiklově Mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem nás opět čeká úžasná podívaná na ty nejlepší jezdce. Pády ani odvážné sjezdy rozhodně nebudou chybět. Již nyní je nahlášeno 80 závodníků a věříme, že konečný počet se zastaví okolo stovky jezdců.

V neděli ve večerních hodinách pak budete svědky slavnostního vyhlášení všech mistrů a vítězů v jednotlivých kategoriích, ve všech výkonnostních třídách, celé sezóny endura a cross country ČSMS 2013. Nebude chybět atraktivní večerní program, jako je přehlídka spodního dobového prádla, vystoupení kankánových tanečnic a krásný závěrečný ohňostroj.

Závody proběhnou 26. a 27. října 2013 od 9:00 do 17:00. Vstupné jednodenní je 80 Kč pro dospělé a 40 Kč pro děti do 12 let, dvoudenní pak 100 Kč pro dospělé a 50 Kč pro děti do 12 let.

Poslední letošní závod enduro a cross country začne v sobotu 26. října v 9 hodin na offroadové dráze Šiklova mlýna. Závod bude opět probíhat v několika kategoriích. Trať je vedená celým areálem Šiklova mlýna jak na samotné offroadové dráze, tak i lesy okolo. Z nové rozhledny přímo v centru offroadové dráhy perfektně uvidíte většinu celého závodu.

Samozřejmě se můžete vydat i po stopách celé tratě a budete tak svědky odvážných sjezdů, kde není nouze o krkolomné pády. Všichni závodníci jsou však profesionální jezdci, kterým pády jen tak neublíží. Sobotní závod bude končit kolem 17 hodiny, aby jezdci načerpali dost sil na poslední nedělní jízdy.

Na nedělní večer je připraveno vyhlášení celé sezóny endura a cross country. Nebude chybět ani pravá westernová zábava, pro jezdce tombola o zajímavé ceny a hlavní závěrečný ohňostroj. Na celý prodloužený víkend jsme připravili speciální slevu na ubytování, aby si zábavu mohl užít opravdu kdokoliv.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...