Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Rozloučení s prázdninami

Letošní prázdniny se přehouply do své závěrečné části, letní radovánky vrcholí. Na zámku Lešná u Valašského Meziříčí se do nich zapojí i šermíři, ohněstrůjci a hasiči.

  • Publikováno: 27. 08. 2013

Plno zábavy najdou malí i velcí návštěvníci zámeckého parku v sobotu 31. srpna od 14 hodin. Nebude chybět ani večerní ohňová show.

Muzeum regionu Valašsko pořádá pravidelně v anglickém parku zámku Lešná u Valašského Meziříčí zábavné akce pro veřejnost. Ve spolupráci se Sborem dobrovolných hasičů Lešná a obcí Lešná vznikl pestrý sobotní program.

Loučení s prázdninami začne v zámku Lešná v sobotu 31. srpna 2013 ve 14 hodin, potrvá až do 18 hodin. Ve 20 hodin na loučení naváže svým vystoupením skupina historického šermu VALMONT a ohňová skupina BOCA FUEGO.

„Určitě se všichni nejvíc těší na večerní hrátky s ohněm a šermířské vystoupení, ale už během dne bude v parku pěkně živo. Čeká nás osvědčené malování na obličej, jízda na ponících, skákací hrad pro nejmenší, hasičská stezka s úkoly, prodej svíček a netradiční pěnové hrátky. Dámy budou mít možnost se nechat zdarma nalíčit a proběhne i losování o zajímavé služby kosmetického salonu. Výhrou jsou dvě hodiny hýčkání v rukou vizážisty, vlasového stylisty a uměleckého fotografa. Občerstvení je zajištěno a k poslechu i tanci zahraje country-folková kapela SYSLI,“ prozrazuje střípky programu pracovnice zámku Lešná Jitka Slezáková.

Kromě aktivit v parku je možné od rána navštívit interiéry zámku s historickým vybavením hrabat Kinských. Naposledy se také otevře výstava historických loutek a loutkových divadel. Při té příležitosti bude vylosován výherce celoprázdninové soutěže o videoklip loutkového představení a zájemci si mohou vyrábět vlastní loutky.

Zámek Lešná u Valašského Meziříčí je otevřen od úterka do pátku vždy od 9–17 hodin.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...