Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Bejbypankový festival Kefír zve návštěvníky všech generací

Na bejbypankovém festivalu Kefír v Třebovli zažijete 7. září 2013 věci nevšední, překvapivé, zamotané, obrácené na hlavu i ty obyčejné.

  • Publikováno: 06. 08. 2013

Kromě mnoha nejrůznějších divadelních, hudebních, výtvarných i jiných výstupů je přímo pro festival vyvíjeno mnoho originálních atrakcí, čímž se Kefír liší od akcí se skákacími hrady a stále stejnými účinkujícími. Všechny akce se pak sobě podobají a splývají, tak jako v poslední době splývá vše každodenní, třebas unifikované automobily různých značek, avšak jedno jako druhé.

Kromě netradičního výběru účinkujících, které v nejednom případě uvidíte v netypických výstupech, je připraven speciální cyklus Kašpárek sobě. Všichni v programu takto označení mají s Kašpárkem v rohlíku něco společného a na festivalu se příznivcům bejbypanku představí se svými vlastními projekty. Jejich říše je nedohledná od středovéké hudby až po jazz a vlastní autorské pohádky.

Kefír je živá kultůra. Účinkující si musí vzít festival za svůj, podílet se na něm aktivně, užít si ho, radovat se z něj, přispívat k jeho proměnám. Pak se stane jejich festivalem. A stejně tak je Kefír ráj diváků. Areál se tvoří postupně, zatravňuje se, rekultivuje. Jeho proměny budou postupné, rok za rokem. A návštěvníci se stanou na chvíli zahradníky a v průběhu festivalu budou moci v areálu vysadit pravý sad nebo les. Pak bude Kefír nadobro jejich.

Bejbypanková cílová skupina byla vždycky 0-80 let. Program je připravován tak, aby si našli svoje maminky, tatínkové, babičky, dědečkové, školáci, piškoti i ty dušené ležící šunky v kočárku. Časově je vše uzpůsobeno věku. Do osmnácti hodin si tak mohou vybrat všichni, v pozdějších hodinách je vše směřováno ke starším, vnímavějším, rozjetějším, ale i nespavým prckům. V programu je upozorňováno důsledně na to, pro koho jsou jednotlivé atrakce a výstupy určeny. Každý výstup interpreta máte možnost jednoduše prolustrovat ze stránek akce pomocí on-line odkazů. Kefír je zážitkový festival, nikoliv zmítací ártový.

Kefír bude mít kvalitní zázemí. Všichni se budou snažit, aby měli návštěvníci pohodlí. Budete se moci umýt, odpočinout si, občerstvit se, najíst se, dát si pivečko. Na vše bude dohlížet profesionální lékařská služba. Jen stanování bude letos chybět, však je nultý ročník pouze jednodenní. Ale počkejte za rok, to si zastanujete jak vzteklí.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...