Přidat inzerci

Facebook

Navigace


TABORCARD pro rozvoj cestovního ruchu v Táboře

Od června 2013 začal fungovat v Táboře zcela nový projekt na podporu cestovního ruchu – zážitková karta TABORCARD.

  • Publikováno: 09. 07. 2013

Cílem projektu je představit komplexní nabídku expozic, muzeí či galerií návštěvníkovi města bez ohledu na to, zda ji provozuje stát, město nebo soukromník. Jedná se o pilotní projekt, který v Táboře ještě nikdy nebyl.

Zájemce o kartu si ji může zakoupit ve vyznačených provozovnách, v Infocentru v Táboře, v Infocentru v Soběslavi nebo ji může získat zdarma v rámci ubytovacích balíčků hotelu Dvořák a Staroměstského penzionu. Karta stojí 79,- Kč, je přenosná a lze ji u partnerů použít opakovaně. Ke každé zakoupené kartě získává držitel také brožuru s představením partnerů a výší slev.

Do karty se zapojily: Muzeum čokolády a marcipánu, ZOO Tábor-Větrovy, Muzeum Lega, Recykle Restaurant, Muzeum loutkářského umění, Husitské muzeum, Letní kino Sezimovo Ústí, Kozí Hrádek, galerie BAOBAB, společenský dům Střelnice, Blatské muzeum a Smrčkův dům v Soběslavi a Weisův dům ve Veselí nad Lužnicí, Expozice Táborský poklad, Housův mlýn, Strašidelné podzemí v Táboře, AUX Café.

Držitelé karty získávají slevy na vstupné nebo na upomínkové předměty či knihy.

Karta se zcela jistě vyplatí již při jednodenní návštěvě města. Například sleva na rodinnou vstupenku do Muzea čokolády činí 37,- Kč, do Husitského muzea 30,- Kč, do ZOO Větrovy 20 Kč. Návštěvník města má krásný rodinný program na celý den a kartu na slevách již zaplacenou. Do města se pak může kdykoliv vrátit a kartu dále využít v dalších expozicích. Zůstane-li návštěvník přes noc, může využít skvělé nabídky letního kina a akci 1+1 vstupenka zdarma.

Nechá-li návštěvník města při zakoupení karty svůj email, registruje se tím do databáze odběratelů dalších slev, které jsou akční a jsou zveřejňovány na webu a Facebooku projektu. Projekt je stále otevřený i pro další zájemce.

Tento projekt by nemohl vzniknout bez významné podpory města Tábora a za finančního přispění všech partnerů projektu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...