Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Připravujete program pro děti?

Inspirujte se v novém KAPesním KAtalogu volného času pro ty, kdo se věnují DĚTEM. Již 6. vydání vyšlo koncem května a opět nabízí nápady na prožití volného času, který věnujete dětem.

  • Publikováno: 17. 06. 2013

Praktický soubor kulturních, turistických, sportovních nebo volnočasových subjektů, služeb a zboží včetně zájmových a tvořivých aktivit je vhodný pro rodiny s malými i velkými dětmi a pro dětské kolektivy. Katalog je vhodný jako pomůcka pro plánování výletů, exkurzí a doplňkových vzdělávacích programů.

KAPKA DĚTEM je distribuována bezplatně ve vybraných organizacích pro volný čas, v základních a specializovaných školách, v mimoškolních zařízeních, klubech, mateřských centrech, dětských zájmových organizacích, knihovnách, informačních střediscích, na akcích věnovaných výchově a volnému času dětí i u našich partnerů. Katalog si můžete individuálně objednat i vy na www.kapesnikatalogy.cz

V edici KAPKA připravujeme letos ještě tyto témata: KAPesní KAtalog volného času pro ty, kdo si chtějí užít MORAVY chystáme na červenec, KAPesní KAtalog volného času pro ty, kdo se nebojí BARIÉR bude k dispozici koncem září, koncem listopadu pak vyjde KAPesní KAlendář volného ČASU na rok 2014.

Více informací o projektu KAPesních KAtalogů a možnost bezplatného objednání katalogu najdete na internetových stránkách www.in-prague.cz v sekci KAPesní KAtalogy.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...