Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Českobudějovický Tátafest oslaví Den otců

Svátek tátů se dá letos oslavit na mnoha různých místech a různými způsoby. My doporučujeme českobudějovický Tátafest - vždyť kdo si hraje, nezlobí!

  • Publikováno: 12. 06. 2013

Několik let zpět byl Tátafest jedinou akcí svého druhu a osamoceným pioneerem. V roce 2013 se Den otců slaví po celé republice.

Na sobotu 15. června 2013 (15 h, louka u sboru BJB) připravilo Rodinné centrum Emanuel, o.s. v Českých Budějovicích akci TÁTAFEST – akční odpoledne s mužsky orientovanými disciplínami: lukostřelbou, westernovou střelnicí, lanovými aktivitami, trampolínou aj. Pro nejlepší jsou připravené i hodnotné ceny!

Vstupné je 50,- Kč za celou rodinu – a maminky jsou vítány. Buřty s sebou.

Tátové, vezměte své děti a užijte si super odpoledne. „Kdo si hraje, nezlobí!“

Den otců je svátek, který se slaví na celém světě, například v Německu, v Austrálii nebo USA – kde také vnikl. A to díky ženě: Sonora Smart Dodd chtěla vzdát hold svému otci, který ji spolu se čtyřmi sourozenci po smrti matky vychoval. Den otců tedy existuje už sto let. A u nás?

Tátafest je neformální happening konaný u příležitosti Dne otců a za jeho myšlenkou stojí Liga otevřených mužů (LOM). Tátafest LOM pořádá od roku 2007! Od prvních ročníků spolupracuje při jeho realizaci s rodinnými a komunitními centry. V roce 2012 vzniklo rovnocenné partnerství s jejich střešní organizací Unií center pro rodinu a komunitu.

„Chceme upozornit na to, že otcové jsou důležití pro děti, rodiny i společnost. A že si zaslouží svůj svátek.“ (Martin Jára, ředitel LOMu)


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...