Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Šumperk přivítal stovky lidí věnujících se dětem

Do „Korun dětských fantazií“ se přeneslo přes šest stovek návštěvníků Celostátní vzájemné výměny zkušeností, která proběhla o víkendu 16. - 18.11. 2012 v Šumperku na ZŠ Sluneční.

  • Publikováno: 19. 11. 2012

„Celostátní vzájemná výměna zkušeností je primárně určena všem, kteří pracují s dětmi ajejich volným časem. Proto mezi účastníky byli zástupci volnočasových oddílů, zaměstnancidomů dětí a mládeže, pedagogové i lidé, které tato problematika prostě jen zajímá,“přiblížila mluvčí setkání Hana Kobzová. Pro registrované účastníky z celé republiky bylypřipraveny programy, zaměřené na výchovné a zábavné aktivity dětí, ale také na psychologii,administrativu a problematiku práce s dětmi ve volném čase z hlediska legislativy.

Našel seprostor i na diskuzi a zábavu, která vyvrcholila sobotním koncertem skupiny Fleret.Akce s jednadvacetiletou tradicí zavítala do Šumperka poprvé a premiérově se kroměregistrovaných návštěvníků otevřela i veřejnosti. Návštěvníci si v rámci otevřených sobotníchprogramů mohli vyzkoušet například malování na obličej, výrobu šperků z různých materiálů,pletení košíků z papírových ruliček a spoustu dalších rukodělných činností.

Mezi bohatounabídkou programů si vybrali opravdu všichni. A pro ty nejmenší, bylo připravené loutkovédivadlo.

Pomyslnou štafetu od pořádajících oddílů ze Šumperka nyní převzala Třebíč, kde se podobnésetkání uskuteční na podzim příštího roku.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...