Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Nejkrásnější nádraží ČR 2012

Soutěž o titul Nejkrásnější nádraží ČR vstoupila do 6. ročníku. Představuje dobré příklady v péči o prostředí železničních stanic a zastávek - budov i jejich okolí.

  • Publikováno: 18. 10. 2012

Smyslem soutěže je zlepšit stav našich nádraží, pochválit za vzornou péči a květinovou výzdobu. Prostřednictvím soutěže motivujeme obce, města a zaměstnance vlastnických a správních institucí, aby se odpovědně starali o svěřené majetky. Chválíme dobrou práci lidí, kteří o „svá“ nádraží dobře pečují a dávají tak dobrý příklad ostatním.

Letos bylo navrženo 38 krásných nádraží. Jejich seznam uveřejníme na webových stránkách Asociace Souznění. Finalisty volili zástupci čtrnácti spolupracujících organizací.

Do finále postoupily Bělá nad Radbuzou, Česká Třebová, Jindřichův Hradec, Luhačovice, Mariánské Lázně, Mnichovice, Nemilkov, Opava východ, Šumperk a Telč.

Podpořte svého favorita! Hlasujte do 11. 11. na adrese www.nejnadrazi.cz nebo zašlete sms na číslo 736 300 202 ve tvaru NADRAZI JMENO STANICE za cenu běžné sms, případně zašlete hlasy poštou na adresu Asociace Entente Florale CZ – Souznění, o.s., V pevnosti 159/5b, 128 00 Praha 2.

Deset vylosovaných hlasujících čekají vstupenky do Království železnic a jízdenky na historické vlaky. Vítěz bude slavnostně vyhlášen v Senátu 12. 12. 2012.

Děkujeme všem, kdo se soutěže účastní nebo ji jakýmkoli způsobem podporují.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...