Přidat inzerci

Facebook

Navigace


LADRONKAFEST uvede zcela nové sportovní disciplíny

Už 15. září se od 11:00 do 22:00 v parku Ladronka v Praze 6 uskuteční 11. ročník největšího festivalu volnočasových aktivit ve střední Evropě.

  • Publikováno: 08. 09. 2012

Ladronkafest 2012 představí žhavé novinky na poli volnočasových aktivit a dá návštěvníkům jedinečnou možnost si je na vlastní kůži vyzkoušet. Pro návštěvníky je připraveno přes 60 stanovišť a na své si přijdou opravdu všichni: děti, teenageři i dospělí, milovníci sportu, tance, malování, umění, soutěží, freestyle aktivit, adrenalinu i hudby. To vše v jeden den na jednom místě za doprovodu beat-boxových moderátorů, jimiž jsou i letos nepřekonatelní Nasty a En.Dru.

Ladronkafest se věnuje snad všem koníčkům, které si jen umíte představit, včetně naprostých novinek. Letos tak budete moci shlédnout například mistrovství ČR ve SLACKLINE a navíc dostanete možnost si tento efektní sport také sami vyzkoušet pod vedením zkušených instruktorů. Pokročilí milovníci této moderní sportovní disciplíny pak určitě ocení možnost konzultace s absolutní českou špičkou mistrů ve SLACKLINE.

Zlatým hřebem sportovního programu se stane Mistrovství světa ve WOODKOPFU. Jde o naprostou novinku mezi volnočasovými aktivitami, kterou na festivalu osobně představí její milovníci Vladimír Čech a Ivan Trojan. Ti vysvětlí, jak se z balancování „fošny“ na „kebuli“ může stát gentlemanský sport vrcholových kvalit. Kromě samotného mistrovství se odehraje i řada exhibičních zápasů, které bude vtipně komentovat náčelník Unie WOODKOPF, herec Ivan Řezáč, a další zkušení a známí „kebuláči“.

Ladronkafest také nabízí nabitý program pro jezdce snad na všem, na co si vzpomenete.

Takže kola, koloběžky, brusle, skateboardy, longboardy, skimboardy a s nimi plavky s sebou! K dispozici bude PUMA U-rampa, na které rozproudí akci exhibice špičkových jezdců.

Návštěvníky dále čeká vystoupení profesionálních sportovců letních extrémních sportů ve Funbox v režii Jana Valenty, trojnásobného Mistra světa ve Freestyle BMX a účastníka závodu X-GAMES. Pro diváky budou připraveny soutěže o super ceny a AGang a půjčovna kol zdarma. Na ty, které už znudil tradiční skateboard a mají chuť naučit se něco nového, čeká longboardový workshop pod vedením Lenky Salačové, jedné z nejlepších longboardistek.

Nezapomněli jsme ani na milovníky hudby.

Budoucí DJové všech věkových kategorií se mohou zúčastnit COOL-DJ-SCHOOL, kde je do svého řemesla zasvětí DJs Bica a Ezop. Letos se také chystá velké překvapení v podobě tzv. DANCE MOB – velkolepé akce, při které se roztančí celý festival. Chcete-li se stát součástí našeho tanečního happeningu, sledujte web nebo facebook a naučte se taneční sestavu, na festivalu si ji zatancujete s námi. Na podiu pak zahrají finalisté Soutěže studentských kapel. Následovat bude elektro-popová kapela LUS3, energická show bubeníků Marimba Live Drums a program uzavře koncert soul-popové kapely NAVIGATORS!

Na Ladronkafestu si zkrátka každý najde přesně to, co je jeho srdci i schopnostem nejbližší. Pořadatel Městská část Praha 6 nabízí bohaté menu aktivit, soutěží a cen pro holky, kluky i jejich rodiče. Vstupné je tradičně zdarma.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...