Přidat inzerci

Facebook

Navigace


LADRONKAFEST 2012 uvede mistrovství v populárních značně neobvyklých sportech

Ladronkafest je největší festival volnočasových aktivit ve střední Evropě s opravdu velmi originálním programem. A má vážně co nabídnout! Představuje přes 50 volnočasových aktivit, které mohou…

  • Publikováno: 20. 08. 2012

Letošní 11. ročník oslav volného času Ladronkafest se věnuje všem možným oblastem nejrůznějších koníčků, které si jen umíte představit. A že jich je! Můžete navštívit sekci umění, sportu, freestyle aktivit, tanečních workshopů, tvůrčích dílen nebo třeba oblíbených adrenalinových show. Uvidíte Mistrovství ČR ve SLACKLINE (velmi efektní sport) a unikátní souboj – Mistrovství světa ve WOODKOPFU, což je velmi netradiční disciplína a naprostá novinka mezi volnočasovými aktivitami. Její milovníci, Vladimír Čech a Ivan Trojan, vám ji na festivalu představí osobně. Na podiu pak zahrají finalisté Soutěže studentských kapel, které si sami zvolíte na webu akce. Po nich přijde nadupaná elektro-popová kapela LUS3, energická show mladých bubeníků Marimba Live Drums a program uzavře koncert úspěšné soul-popové kapely NAVIGATORS!

Aktivní návštěvníci si z Ladronkafestu odnesou ceny ze soutěží, které na vás na festivalu čekají. Takže komu se nelení, tomu se nejen zelení, ale ten i něco vyhraje. Zevlování se zkrátka nevyplatí! Už teď můžete navíc soutěžit o kolo v anketě na www.ladronkafest.cz, tuhle šanci nesmíte propásnout! Na webu máte také možnost vybrat některou ze začínajících kapel, která vám pak zahraje přímo na festivalu. Do Soutěže studentských kapel je přihlášeno už přes 20 talentů a jen vy rozhodnete, kdo z nich nakonec postoupí do nejužšího výběru. Tak proč nebýt porotcem talentové soutěže?! Navíc se tak budete přímo podílet na skladbě programu! Hlasovat pro studentské kapely můžete až do 8. září!

Na Ladronkafestu si může každý najít přesně to, co je jeho srdci i schopnostem nejbližší. Pořadatel Městská část Praha 6 nabízí bohaté menu aktivit a možností pro holky, kluky i jejich rodiče. Vstupné je tradičně zdarma.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...