Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vodácké putování po Polsku

Chtěli byste jet v létě s celou rodinou na vodu, ale odrazují vás přeplněné české řeky? Neváhejte a využijte možnosti vyrazit na polskou řeku Pilica s vodáky TJ Sokol Měchenice!

Vodáctví je čím dál oblíbenějším sportem, při kterém se vyřádí nejen adrenalinoví nadšenci, ale i rodiny s malými dětmi. Pleskání pádel o hladinu, odlesky zapadajícího slunce ve vodě, hlasitý zpěv ptáků v pobřežních křovinách, kapky studené kůži na rozpálené vody – to všechno je nádherné prožít a snad ještě krásnější je na to vzpomínat.

Negativním důsledkem masové obliby jsou v Čechách ovšem přeplněné řeky a fronty na jezech. Ani tak se ale v létě nemusíte o tento zážitek ochudit. Česko je malá země s velkými sousedy, kteří mají poklidných a čarukrásných řek spousty.

Slyšeli jste už o polské řece Pilica? Pokud ne, pak můžete očekávat, že ani jiní čeští vodáci ne. Jestli však ano, pak jistě víte, že právě ona je nádhernou variantou na rodinný výlet, kde vás nikdo rušit nebude.

Dopřejte si týdenní výlet na tuto nádhernou řeku s celou svou rodinou!

Vodácký oddíl při TJ Sokol Měchenice na ni pořádá od 14. do 21. července 2012 vodácký zájezd! Akce je vhodná i pro rodiny s dětmi, ačkoliv děti a mládež do 14 let na ni smí jen v doprovodu rodičů nebo jiné dospělé osoby.

Ubytování bude ve vlastních stanech a spacácích, tábořit se bude volně a v kempech. Strava z vlastních zásob individuálně nebo v malých skupinkách s příležitostnou možností nákupu.

Dospělí za zájezd zaplatí 2900 Kč, děti od 6 do 15 let 1450 Kč a nejmladší do 6 let mohou jet zdarma. Cena zahrnuje dopravu a zapůjčení vleku, v ceně není strava, kempovné a pojištění.

Váháte? Vzpomeňte si, jaký klid vás prostoupí u večerního ohně a při pohledu na noční oblohu. Po návratu se v práci dobře vzpomíná i na hejna krvežíznivých komárů Tak pojeďte!

Další informace a přihlášky: tel.: 774 870 685, e-mail: vodaci.mechenice@seznam.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...