Přidat inzerci

Facebook

Navigace


ScioCAMP – letní tábor s přidanou hodnotou

Přemýšlíte o programu na léto pro své děti? Hledáte pro ně tábor, který bude nejen o pobytu na čerstvém vzduchu, ale chcete, aby si z něj odnesly i dovednosti, které využijí ve škole a v celém…

  • Publikováno: 14. 03. 2012

Zábavnou a zážitkovou formou na něm připravíme děti nejen na následující školní rok, nepřijdou ani o klasické táborové aktivity.

Na letním vzdělávacím kurzu ScioCAMP si můžete vybrat ze dvou témat – Jak na učení a Jak na jazyky. Dopolední aktivity se budou vztahovat k těmto tématům a odpoledne budou vyhrazená pro hry a další táborový program.

Jak na učení je vhodné pro každé dítě bez ohledu na jeho školní prospěch. Dozví se například, jak na práci s textem, jak si dělat výpisky, jak pracovat s pamětí, jak si zorganizovat čas a naučí se řadu dalších důležitých dovedností, které mu pomůžou lépe zvládat školu.

Pro děti, které zápasí ve škole s jazyky nebo se chtějí dozvědět, jak se je lépe naučit (jak se například zábavnou formou učit slovíčka či gramatiku), máme připravené téma Jak na jazyky.

Letní táborový vzdělávací kurz ScioCAMP proběhne 11.18. 8. 2012 na Chatě Eliška v Krkonoších. Cena 8 700 Kč zahrnuje kurzovné, ubytování, stravu, práci kvalifikovaných lektorů, veškeré pomůcky a kancelářské potřeby. Více informací na www.sciocamp.cz nebo pište na camp@scio.cz .


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...