Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Mikulášský víkend v hotelu Bítov na Vranovské přehradě

Svatý Martin nám letos sice sníh nepřivezl, ale i bez něj se dá strávit nádherný mikulášský víkend. Užít si ho můžete třeba v hotelu Bítov v Bítově na Vranovské přehradě.

  • Publikováno: 11. 11. 2011

Hotel Bítov nyní exkluzivně nabízí třídenní pobyt všem, kteří touží strávit mikulášský víkend daleko od všedních starostí. V termínu od 2. do 4. prosince 2011 můžete jezdit na koních, zdobit perníčky a popovídat si s Mikulášem o svém svědomí. Tohle je víkend, kdy anděl vždycky stojí při vás

V balíčku je zahrnuta plná penze, ubytování v krásných pokojích s příslušenstvím a televizí se satelitem a pestrý program, který hravě rozptýlí vaše starosti z předvánočního shonu a z práce.

V pátek vás po vynikající večeři a ubytování čeká večerní posezení jako příjemné zahájení následujících veselých dní. V sobotu pak začne sled zábavných událostí, které si vychutnáte: projížďky na koních a ponících, zdobení perníčků, dětská diskotéka se soutěžemi, hry, tance a zábava, to vše samozřejmě i s občerstvením. Navečer pak uvidíte  taneční vystoupení a živou dětskou hudební produkci. Možná přijde i Mikuláš s čertem a andělem! A ať už máte svědomí jakékoliv, nemůžete si nechat ujít mikulášskou zábavu, která vypukne po osmé hodině.

V sobotu dopoledne vás čeká slavnostní křest mláďátka lamy a následná prohlídka zaharady. Odpoledne můžete strávit podle svých vlastních představ a rozhodně to nemusí zahrnovat jen pohodlnou postel a televizi – k dispozici je tu i hotelové fitness, stolní tenis, kulečník a tělocvična pro všechny, kdo rádi odpočívají aktivně! Hotel Bítov dále nabízí i možnost zapůjčení stolních společenských her, dětský koutek nebo místnost na promítání pohádek a filmů pro děti.

Cena je pro dospělou osobu na celý víkend 2100,- Kč a pro dítě do 10 let 1200,- Kč, od soboty to dospělého vyjde na 1300,- Kč a dítě do 10 let na 750,- Kč. Cena zahrnuje 2 x ubytování se snídaní formou bufetu, 2 x večeři, 2 x oběd, občerstvení a veškerý pořádaný program i s hudební produkcí.
Rezervace je možné provádět telefonicky či elektronicky.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...