Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Místopředseda světové skautské organizace WOSM v Praze

V Praze se setkali skauti – poslanci a senátoři s místopředsedou světové skautské organizace WOSM Johnem Mayem.

  • Publikováno: 06. 11. 2011

John May, místopředseda Světového skautského výboru WOSM, Pavel Trantina, Junák a Petr Gazdík, předseda poslaneckého klubu TOP 09 a STAROSTOVÉ – na galerii Poslanecké sněmovny Skauti – poslanci a zástupci Junáka – svazu skautů a skautek se na půdě poslanecké sněmovny v úterý 1. listopadu 2011 setkali s místopředsedou Světového skautského výboru WOSM Johnem Mayem.

Přijetí v Poslanecké sněmovně ČR se uskutečnilo pod patronací Petra Gazdíka, předsedy poslaneckého klubu TOP 09 a STAROSTOVÉ.

John May na setkání představil mimo jiné skautskou světovou nadaci, zástupci Junáka v čele se starostou Junáka Josefem Výprachtickým na oplátku nabídli českou Skautskou nadaci Jaroslava Foglara a poslancům i zahraničnímu hostu předali na památku hlavolam ježka v kleci. Společně si prohlédli část prostor Poslanecké sněmovny, páni poslanci pak již pospíchali na další jednání.

Stalo se tak v předvečer Konference k uznávání neformálního vzdělávání, na níž je John May úvodním řečníkem s přednáškou na téma Předpoklady životního úspěchu dnešních mladých lidí. Konference se koná od středy 2. listopadu do čtvrtka 3. listopadu 2011 v Praze v hotelu Pyramida v rámci Týdne dobrovolnictví.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...