Přidat inzerci

Facebook

Navigace


RVVZ Vysočina 2011 začíná!

Regionální Velká Výměna Zkušenosti - již sám název napoví, oč se jedná. Tak jako mnoho jiných skupin lidí se stejnými zájmy mají i ti, kteří pracují s dětmi, svá diskuzní a vzdělávací fóra.

  • Publikováno: 04. 02. 2011

Z těch jsou rozhodně nejvýznamnějšími Velké Výměny Zkušeností.

Akce, kde si mezi sebou lidé pracující s mládeží předávají zkušenosti nabyté při vedení dětského oddílu či kroužku, seznamují se s novými znalostmi a nápady, diskutují a navzájem se poznávají. Je jedno, do jaké organizace pracující s dětmi patří; jejich společným cílem je práce s dětmi a mládeží.

RVVZ Vysočina je největším fórem pro hledání společného jmenovatele všech, kteří se amatérsky i profesionálně věnují výchově a smysluplnému naplňování volného času dětí a mládeže v kraji. Určena všem vedoucím dětských oddílů jakékoliv organizace, rádcům či instruktorům, pracovníkům center volného času a dalším zájemcům, kteří pracují s dětmi ve volném čase.

RVVZ 2011 na Vysočině se odehraje již tento víkend, a to od 4. do 6. března 2011 v Třebíči. Přípravy na ni začaly již dávno v loňském roce a proto nezbývá věřit, než že se i letošní ročník mimořádně vyvede.

Inspiračním mottem setkání pro letošní rok je: „Jsme na jedné lodi“.

Víkendová RVVZ Vysočina obsahuje tradičně tři druhy programu: SEKCE (diskuse účastníků nad daným problémem), SEMINÁŘE (odborník poučí ostatní) a DÍLNY (praktické ukázky spojené s aktivním zapojením účastníků).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...