Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ledová Praha 2011 se blíží

Začátek února není jen dobou čekání na pololetní vysvědčení - mnoho dětí se v této době těší také na další ročník Ledové Prahy.

  • Publikováno: 28. 01. 2011

Dětem ze všech koutů ČR se v období pololetních prázdnin (4. – 6. února 2011) otevřou dveře muzeí, památkových objektů a dalších zajímavých míst Prahy.

Ledová Praha nabízí dětem aktivně strávené školní volno a díky spolupráci s celou řadou institucí i možnost na vlastní oči vidět to, co znají pouze ze školy.
Jsou pro ně připraveny volné, případně velmi zvýhodněné vstupy do celé řady objektů.

K tradičním místům patří Národní muzeum, Pražský hrad, Židovské muzeum, Náprstkovo muzeum, Muzeum hl. m. Prahy, Muzeum Policie, ale také Žižkovská věž či Muzeum voskových figurín, Martinický palác a historické prostory Klementina.
Některé nabídky jsou určeny pouze pro organizované skupiny.

Účastníci Ledové Prahy se mohou zúčastnit také tradičního koncertu Děti dětem, který se koná v pátek večer ve Společenském sále Kongresového centra. Tato akce se poprvé uskutečnila již v roce 1998. Koncert Děti dětem je vrcholem Pionýrského Sedmikvítku, kterého se každoročně účastní na 10 000 dětí.
Soutěží se v několika kulturních oblastech a ti nejlepší z celé republiky dostanou příležitost vystoupit a předvést své umění ve velmi prestižním prostředí a před hledištěm plným diváků.

Volný vstup je i na republikové finále Dětské porty, které je součástí soutěže Pionýrský sedmikvítek a probíhá ve stejném termínu v Divadle Za Plotem.

Ledová Praha je společně pořádána občanským sdružením Pionýr a Nadací Dětem 3. tisíciletí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...