Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kouzelný prsten princezny Arabely bude v Loučni do příští neděle

Co oblékala laskavá princezna Arabela a co nafintěný princ Vilibald?

  • Publikováno: 19. 11. 2010

Jaké kostýmy nosily před televizními kamerami legendy českého herectví Jana Brejchová a Vlastimil Brodský, kteří ztvárnili královský pár?
Přijďte se podívat na zámek Loučeň. Pro skupiny je otevřeno i ve všední dny – jedinečný a zábavný tip pro školní výlet!

Výstava kostýmů z televizního seriálu Arabela bude k vidění v klenutých sálech v přízemí zámku Loučeň již jen do neděle 28. listopadu. Otevřeno je o víkendech od 10 do 17 hodin.

K vidění zde jsou krásné šaty princezny Arabely i její sestry Xenie, oblek nafintěného prince Vilibalda, netopýří klobouk čaroděje Viga i černý plášť zlého Rumburaka.

Návštěva výstavy, která nabízí zvídavým dětem i dospělákům také kvíz princezny Arabely, je vhodná nejen jako podívaná pro celou rodinu, ale také jako nezapomenutelný výlet pro mateřské a základní školy.
Na vernisáži výstavy se děti potkalu dokonce i s princeznou Xénií alias oblíbenou Dádou Patrasovou.

Zámek Loučeň je ideálním místem odpočinku pro cestovatele za poučením, zábavou, ale i romantikou.
Zámeckými komnatami návštěvníky neprovází obyčejný průvodce, ale kostýmovaný komorník Jeho Jasnosti, případně samotná kněžna. Dozvědí se tak nikoli suchá fakta, ale příběh života na zámku zhruba před sto lety.
V zámeckém parku lze navštívit labyrintárium. Soubor deseti zcela rozličných zahradních labyrintů a bludišť je velkou atrakcí, která loučeňský zámek odlišuje od ostatních evropských hradů a zámků.

www.zamekloucen.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...