Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kroužek Mladých novinářů je opět tady

Poslední zářijový den odstartoval v Havlíčkově Brodě další ročník kroužku Mladých novinářů obecně prospěšné společnosti Centrum Vysočina.

  • Publikováno: 03. 10. 2010

V rámci kroužku čekají na novináře-juniory zajímavé semináře, workshopy, práce s programy na stříhání zvuku a obrazu, ale také návštěvy redakcí.

Žáci druhého stupně základní školy a středoškoláci, kteří si chtějí zkusit práci novináře, podílet se na televizním vysílání nebo vidět své články a fotografie na stránkách internetového deníku, se měli možnost přihlásit do kroužku Mladých novinářů. Ten se v rámci letošního školního roku otevřel už poněkolikáté pro zvídavé mladé žurnalisty, kteří tak mají možnost se naučit novým věcem.

„Na zápis se mohou zájemci přijít podívat, dozvědět se základní informace a rozhodnout se, zda se budou chtít stát mladými novináři,“ osvětlil předem Ondřej Rázl, realizátor projektu.

Před zahájením kroužku Mladých novinářů předcházely workshopy na základních a středních školách v Havlíčkově Brodě, kde realizátoři projektu předváděli možnosti novinařiny a žákům základních i studentům středních škol ukazovali, co všechno je s audiovizuální technikou možné.

 

www.centrumvysocina.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...