Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Labské příběhy vzdělávají a vychovávají

Ekovýchovný a vzdělávací projekt pořádaný u příležitosti Mezinárodního roku biodiverzity je určen pro tří až pětičlenné skupiny mladých lidí z druhého stupně ZŠ a ze SŠ.

  • Publikováno: 12. 09. 2010

Proběhne ve školním roce 2010/2011 formou soutěže.

Soutěž se uskuteční ve čtyřech dvouměsíčních etapách od září 2010 do dubna 2011.
Každá etapa bude obsahovat praktické úkoly, 3 otázky a doplňkové (dobrovolné) úkoly.

Hlavní cenou pro vítězné družstvo bude vícedenní dobrodružné putování podél Labe z Čech do Německa, a to buď na kole, nebo na kole nebo na obojím! Věcné ceny jsou připraveny i pro ostatní úspěšné soutěžící.

Tří až pětičlenná skupina dětí si mezi sebou musí zvolit vedoucí osobu, která bude zároveň kontaktní osobou pro komunikaci s organizátory soutěže.
Bylo by vhodné, aby každé družstvo mělo svého konzultanta, tedy dospělou osobu, která bude v případě potřeby během soutěže účastníkům pomáhat. Může to být oblíbený učitel, oddílový vedoucí nebo někdo z rodičů, s kým se bude dětem dobře spolupracovat.
Týmem se může stát i družstvo věkově různorodé. Do soutěže se může přihlásit i více družstev z jedné školy.

Přihlásit se je možné do konce září 2010 on-line prostřednictvím tohoto formuláře. Je možné se přihlásit i později, ale účastníci budou mít méně času na zpracování prvního zadání.

Přihlášeným skupinám Arnika promptně zašle poštou klíč k určování bentických živočichů a další tištěné materiály.

 

www.voda.arnika.org/labske-pribehy


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...